Batu “Ajaib” Boleh hisap rokok?

baju pelik

 

 

Seketul batu yang dijumpai oleh Warga China bernama Luo YuanShui dari Wilayah Fujian sangat aneh.Batu itu boleh menghisap rokok seperti manusia.

Pada awalnya ,dia menyangka bahawa batu berwarna coklat dengan bentuk yang tidak bersturktur itu adalah bongkahan batu biasa sahaja.Namun batu itu boleh menghisap rokok hingga habis dalam lima minit.

Luo pun cuba memberikan batu itu beberapa rokok dengan jenama dan saiz berbeza.Namun batu seberat 2.2 kilogram itu terus menghisapnya hingga habis.Demikain,seperti diberitakan Daily Mail (20/2/2013).

B412A531775B3DDC3ED4DA6D4A2D_h316_w628_m5_cvJkSNoCC

 

Lelaki China itu terjumpa batu perokok itu di Gunung Shangyou.Luo sendiri mengaku tidak menduga batu itu kerana dia hanya ingin mencari lubang untuk meletakkan rokoknya untuk sementara.Luo tidak sedar dia memasukkan puntung rokoknya ke dalam lubang sebuah batu dan rokoknya mendadak habis seperti sedang dihisap.

 

A6CEBD727EEE7DCDD2646549FD696E_h316_w628_m5_cqbuDkHfM

Luo menunjukkan kehebatan batu itu disaksikan oleh beberapa orang dan mereka yang melawat kediaman Luo    berasa terkejut dengan batu misteri itu.

 

 

 

 

 

JAM TANGAN TAWAF LELAKI TERKINI DISINI :

Share Button

Incoming search terms:

  • batu ajaib
  • apa keperluan batu ajaib
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>